Help jij dieren van kwetsbare eigenaren?

Opgehaald

155
51% bereikt van het totaalbedrag € 300
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Hond Sjakie kon niet meer overeind komen. Hij moest dringend naar de dierenarts! Maar zijn baasje kon de dierenartskosten niet meer betalen. Met een klein aanvullend pensioen had meneer amper genoeg om het consult van de dierenarts van twee weken daarvoor te betalen.

Gelukkig zocht het baasje van Sjakie direct hulp en nam hij contact met ons op. Nog dezelfde avond kon er een dierenarts aan huis langs kon komen. Alleen bleek al snel dat Sjakie er heel slecht aan toe was. De eerlijkste optie was om hem ter plekke in te laten slapen. Zijn baasje was gelukkig tot het laatste moment bij hem. De dierenarts kon Sjakie niet meenemen, want het was een flinke hond van 32 kilo. Daarom schoot een lokale dierenambulance te hulp en haalde hij Sjakie na afloop op.

Ondank dat deze situatie heel verdrietig is, zijn wij ontzettend blij dat meneer onze hulp heeft ingeschakeld. Want Sjakie had onmiddellijk medische hulp nodig en hij verdiende een waardig afscheid!

De Dierenbescherming kan huisdiereigenaren helpen of begeleiden wanneer zij problemen ondervinden bij de verzorging van hun huisdieren. Alleen lopen deze kosten voor ons enorm op! Wij zijn volledig afhankelijk van donaties om ons werk te kunnen doen. Zou jij daarom willen helpen met een kleine bijdrage, zodat wij dieren zoals Sjakie kunnen blijven helpen?

Help jij mee om dieren van kwetsbare eigenaren te helpen?

*Vanwege van de privacy van het baasje zijn bovengenoemde namen fictief en is een foto gebruikt van een andere hond