Draag je bij aan de kosten van (afstand poes) Eli en haar kittens?

Opgehaald

663
46% bereikt van het totaalbedrag € 1.440
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Het zal je maar gebeuren, je doet je best om de allerbeste zorg te bieden voor je kat. Je wil je kat laten steriliseren maar kan het bedrag niet in één keer betalen. Terwijl je zo je best doet om de eindjes aan elkaar te knopen en te sparen voor de sterilisatie, ontsnapt je kat helaas. Het gevolg: een zwangere kat.

Deze kosten zijn nu helemaal niet meer te betalen voor mevrouw! Wij zijn dan ook ontzettend blij dat mevrouw onze hulp heeft ingeroepen. Soms is afstand doen namelijk de beste keuze die je kan maken in het belang van je huisdier, wat mevrouw in dit geval, met pijn in haar hart, ook heeft gedaan. Eli is inmiddels bevallen van vier gezonde kittens en wij gaan er alles aan doen om te zorgen dat mama Eli en haar kittens eerst de beste zorg krijgen, waarna wij ze kunnen plaatsen

Alleen zijn de kosten voor ons enorm opgelopen! Dit komt omdat wij alle kittens o.a. laten chippen, enten en ontwormen. Bovendien worden ze tijdig geneutraliseerd voordat zij geplaatst worden. 
Willen jullie ons daarom helpen met een bijdrage in de kosten van de opvang en medische kosten van Eli en haar kittens?

De Dierenbescherming kan huisdiereigenaren helpen of begeleiden wanneer zij problemen ondervinden bij de verzorging van hun huisdieren. Soms dreigen situaties onbedoeld uit de hand te lopen en dan helpen wij graag met het bedenken en uitvoeren van oplossingen.

Help jij mee om dieren van kwetsbare eigenaren te helpen?